For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten (cmd-tast på Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Om Vinnarskalle

Skal me ta di bedrift eit steg vidare? Gi bedrifta eit løft?

Vinnarskalle er det rette valget for dei bedriftene (og andre) som med basis i strategi, konsept og kommunikasjon ynskjer å løfta seg til neste nivå.

 

Kommunikasjonsrådgivar

Først og fremst arbeider Frank som kommunikasjonsrådgivar. Korleis kommunisera det me står for, kva me vil oppnå, tilbudet osv. Både internt og eksternt. Kva ein kommunikasjonsrådgivar kan bidra me snakkes om når som helst. Han er til leige.

 

Skal me gi bedrifta di eit løft?

Gjennom ulike analysar og prosessar skal den enkelte kunde bli løfta opp eit nivå. På sikt skal dette føra til at ein oppnår sitt høgaste nivå.

 

I mange bransjar kan ein leve heilt greit både med andre og tredje-plassar. Kanskje er det di bedrifts høgaste nivå. Men, det er viktig at ein verkeleg arbeider med å koma på høgaste nivå. Dette er avgjerande for både kundar, eigerar og tilsette. For å få dette til er det viktig at ein gjennomfører dei rette prosessane og i rett tempo. Ein må løfta enkeltspelerar og til slutt heile laget.

 

Målsettinga til Vinnarskalle

  • Ta våre kundar eit steg vidare - til høgaste nivå
  • Gi våre kundar lyst til å prestera på høgast mogleg nivå over tid
  • Få alle i ei bedrift til å yta sitt beste - saman med laget
  • Våre kundar skal bli verdensmeister i å slå seg sjølv

 Det er dette Vinnarskalle bidreg til.

 

Kontakt Frank i dag for ein prat rundt deg og di bedrift.